Saturday, November 05, 2005

tops

Jag får öronorgasmer, och inte av musik utan av beröring. Kom på i duschen i dag när jag stod och tänkte på mitt kommande öronfondlande att jag hade haft en dröm i natt.

Det var några arbetskamrater på jobbet som sagt till mig att jag måste låta bli att peta öronen med tops, av den anledningen att man får cancer om man gör det. Jag blev givetvis otroligt skärrad och kände som med rökning att skitsamma, det händer inte mig. I duschen förstod jag dock hur befängt det där var och andades ut.

Är det något halvt om halvt förbjudet med att peta sig långt in i hörselgången med en tops? Minns att mamma strängeligen förbjöd mig göra det. Men var det av samma anledning som hon sa till mig att sluta springa runt och dra i min snopp när jag var ett litet kid eller då jag något äldre tittade i kors och fick hotet om att de skulle fastna så (snoppen också)? Hon försökte frånta mig njutning! Jag är helt övertygad.

Så nu är det med risk för smutsig självbefläckelse som jag pillar in topsen så långt in det bara går. Nuddar trumhinnan och kliar runt om i hörselgången. Det genererar verkligen små miniorgasmer som jag helt enkelt inte kan leva utan. Det är nästan min bästa grej.

Minns faktiskt att jag spann som en liten katt när jag fick sådan öronbehandling som liten också. So fucking lovely!
----------
Världens bästa snabbrecension av en parfym jag någonsin hört kom från Jea: Martin, lukta på den här stinkern! Sjökrabbekiss!

Vi har haft parfymprovardag i dag. Har hittat sjutusen nya goda måsteköp: VIP Room Signature, CdG Sticky Cake, L'Artisan Navegar och Miller et Bertaux - Green, Green, Green and Green.

Doften som var sjökrabbekiss var Calypso - Marine. Jea gillar inte musk och det är vad som framkallar pisskänslan. Just den noten verkar väldigt svår att få helt rätt.

1 Comments:

Blogger the lost feeling said...

hahaha, du lever farligt minsann.

en parfymexpert? kan du inte rekommendera en god tjejparfym som inte är tantig eller tung eller för dyr. helst inte vanilj heller tror jag. och inte för sportig. jag lovar att du skall bli rikligt belönad för eventuella tips som leder till inköp och förnöjelse.

1:54 AM  

Post a Comment

<< Home