Saturday, January 20, 2007

smått & gott

På Sacré Nobis egen blogg (han som ligger bakom både S-Perfume och det überintressanta Made by Blog-projektet) fann jag en mycket trevlig liten bilreklamsnutt med Jean Patous husnäsa Jean-Michel Duriez.

Slutligen så finns det en liten trevlig intervju med Christophe Laudamiel och Christoph Hornetz, männen bakom parfymlådan Le Coffret från Thierry Mugler Parfums (som ackopmanjerar filmen Perfume, The Story of a Murderer), borta på Basenotes.

Enjoy!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hejsan! jag är lite fundersam till hur man bäst förvarar sina parfymer. hur gör du? det känns så tråkigt att förvara dem i mörka svala lådor i typ kylen, som en del föreslår, jag vill ha dem på min byrå, men undrar samtidigt om de kan ta skada av dagsljuset (såklart står de inte i direkt solljus). ngra bra tips?

4:34 PM  
Blogger shifts said...

anonymous: Mina förvaras i skafferiet. Mest för att där både är kallt och mörkt. Har katter som ränner omkring hemma och att ha dem stående fritt känns inte så säkert (förutom det där med ljus och värme då). Har haft funderingar på att fixa någon snygg väggfast hylla där några utvalda kan stå till allmän beskådan, men har inte riktigt ansträngt mig.

Annars är en vinkyl med glasdörr ett bra förslag, men kanske väl dyrt om man inte toksamlar.

10:34 PM  

Post a Comment

<< Home